Eenvoudig Simlock Vrij Maken GSM en Smartphones

Unlock uw GSM of Smartphone

Veel aanbieders (providers) van mobiele telefonie vergrendelen de mobiele telefoons van hun klanten bij het afsluiten van een abonnement zodat uw GSM of smartphone geen simkaarten van andere providers accepteert.

Op deze manier proberen telefonie providers te voorkomen dat u als klant een  - goedkoper - mobiel abonnement  afsluit bij de concurrent. Het staat u als klant echter vrij om met uw smartphone of tablet te doen en laten wat u wilt.

Een simlock op uw telefoon kan erg vervelend zijn. U bent immers verplicht om gebruik te maken van hetzelfde mobiele netwerk. Uw mobiele telefoon is dus alleen bruikbaar met een simkaart van de aanbieder waar u het gekocht heeft.

Wilt u in de toekomst gebruik kunnen maken van een voordeliger abonnement, dan zult u uw GSM of smartphone eerst simlock vrij moeten maken.

Met het unlocken van uw mobiele telefoon wordt de blokkering verwijderd.

Aangezien  het unlocken van uw vergrendelde mobiele telefoon geen gemakkelijke klus is, biedt Smartphone Koning Maastricht U de helpende hand.

Wij kunnen alle merken en modellen van uw GSM, smartphone of tablet simlock vrij maken. Dit is ook nuttig als een bezoek aan het buitenland wilt brengen en een lokale SIM-kaart wilt gebruiken om dure roaming-kosten te vermijden.

Wilt u uw mobiele apparaat simlock vrij maken? Kom dan bij ons langs en laat uw apparaat unlocken zodat het werkt op alle mobiele netwerken.

Voor meer informatie klikt u hier voor de contact pagina.

Wilt u liever direct een afspraak maken bij Smartphone Koning Maastricht? Dat kan! Maak dan hier een afspraak.

canstockphoto32172800