Reparatieopties bij de Smartphone Koning

De Smartphone Koning is een bedrijf dat zich specialiseert in reparaties. Het bedrijf is gevestigd in Maastricht. Het team dat werkzaam is bij de Smartphone Koning heeft jarenlange ervaring in het repareren van elektronische apparaten. Met wat voor soort apparaten er vooral wordt beziggehouden zal hieronder worden beschreven.

Smartphone reparatie

Als eerste houdt het team van de Smartphone Koning zich bezig met het repareren van smartphones. De procedure is als volgt: Op afspraak kunt u de werkplaats bezoeken. Hier wordt de telefoon onder handen genomen. Binnen 30 minuten zal de reparatie voltooid zijn en kan het toestel weer mee naar huis worden genomen. U kunt dus gerust blijven wachten terwijl het toestel wordt gerepareerd. Als het blijkt dat het toestel niet te repareren is, dan hoeft u ook niet te betalen. De onderdelen die worden gebruikt bij de reparatie zijn van hoge kwaliteit. Mocht het gerepareerde onderdeel op korte termijn toch weer kuren vertonen, dan zit er op de reparatie drie maanden garantie.

Tablet en iPad reparatie

Naast smartphones houdt de Smartphone Koning zich ook bezig met de reparatie van tablets zoals de iPad. De reparatieduur hiervoor is iets langer dan bij smartphones, de reparatie zal binnen een uur voltooid zijn. U kunt evengoed blijven wachten tot de reparatie voltooid is. Net zoals bij mobiele telefoons wordt er enkel gewerkt met A-kwaliteit onderdelen.

Laptop reparatie

Alle bekende merken laptops zijn te repareren bij de Smartphone Koning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Apple producten zoals de Macbook of aan verschillende Windows producten. Ook kunt u de laptop grondig laten schoonmaken of een SSD laten plaatsen.

Overig

Ook is er de mogelijkheid om oude toestellen te verkopen bij de Smartphone Koning. Ook is er juist de mogelijkheid om een tweedehands smartphone zelf te kopen. Ook accessoires zoals hoesjes voor een bepaald type smartphone zijn via het bedrijf te verkrijgen.