telefoon-reparatie

Laat je mobiel herstellen naar de originele staat

De mobiele telefoon. De afgelopen jaren is de telefoon een steeds belangrijkere rol gaan spelen in ons leven, de maatschappij en eigenlijk de hele wereld. Voorheen konden we er alleen maar mee bellen en smsen. Later vonden we het al heel wat dat met een telefoon foto’s konden maken en er Tetris op konden spelen. Tegenwoordig kan een telefoon veel meer dan alleen bellen en smsen. Eigenlijk kan je beter zeggen, wat kunnen we niet met een mobiele telefoon. We checken het weer op onze smartphone. We bezoeken Social media meerdere keren per dag en zelfs het overmaken van geld kan tegenwoordig met de mobiele telefoon.

Steeds afhankelijker van de mobiele telefoon.

Door de toenemende mogelijkheden van de telefoon zijn we er ook steeds afhankelijker van geworden. Eigenlijk kunnen we er geen dag meer zonder. Zakenmannen gebruiken hem dagelijks voor het werk, maar ook privé zijn we van onze telefoon afhankelijk. Wanneer we willen afspreken met vrienden of familie regelen we dit negen van die tien keer via WhatsApp. Wanneer we de weg willen vinden naar een pretpark, gebruiken we ook onze mobiele telefoon. Dus zowel zakelijk als privé zijn we steeds afhankelijker van de mobiele telefoon.

De kwetsbaarheid van de telefoon en de vele onderdelen.

Door de uitgebreide functies van de telefoon is de telefoon ook kwetsbaarder geworden. Er zijn zoveel verschillende onderdelen die kapot kunnen gaan aan de smartphone. Het scherm, de volumeknop, de opening van de oplader en ga zo maar door. De kans is dus groot dat er iets uw telefoon kapot gaat.

We dragen de mobiele telefoon de hele dag door bij ons, een ongelukje zit dan ook in een klein hoekje. Wanneer we de smartphone op de fiets gebruiken, onze kinderen er mee spelen of wanneer de telefoon tijdens een boottochtje in het water beland. Vooral op haastige momenten gaat het fout.

Beschermen tegen beschadiging.

Natuurlijk probeer u uw mobiele telefoon zo goed mogelijk tegen een val te beschermen.  We voorzien de smartphone van telefoonhoesje en plaatsen een screenproctector. Desondanks kan het soms niet worden voorkomen dat uw mobiele telefoon beschadigd. Soms zo erg dat u hem niet meer kunt gebruiken. U kunt natuurlijk een nieuwe mobiele telefoon aanschaffen of zelf aan de slag gaan. Deze opties zijn echter niet altijd aan te raden. De aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon is prijzig, terwijl u met een reparatie een hoop kosten kan besparen. Op diverse sites wordt aangeraden zelf onderdelen van de telefoon te vervangen of te repareren. Ook deze optie kan duurder dan verwacht uitpakken. Een mobiele telefoon is, zoals al eerdergenoemd, een kwetsbaar apparaat. Wanneer u zelf aan de slag gaat met huis, tuin en keuken appratuur is de kans groot dat u ook andere onderdelen van uw telefoon beschadigd. Hierdoor kan de telefoon vergoed beschadigd raken. In dat geval moet u alsnog een nieuwe telefoon aanschaffen en is de aanschaf van de reparatie onderdelen voor niets geweest.

Geen nieuwe aanschaffen of zelf aan de slag.

Een officiële telefoon reparateur beschikt over de juiste materialen om uw telefoon te repareren. Hierdoor is de kans op verdere beschadiging vele malen kleiner dan wanneer u zelf aan de slag gaat. Bovendien mag u ervan uit gaan dat een onze reparateurs extreem ervaren zijn. Wij hebben duizenden smartphone reparaties uitgevoerd, waardoor wij precies weten waar we mee bezig zijn.  Deze ervarenheid van onze reparateurs verkleint het risico op verdere beschadiging en vergroot de kans op slagen van de reparatie.

Diverse reparaties mogelijk.

De onderdelen die reparateurs van je telefoon kunnen repareren zijn eindeloos. De meest bekende is de reparatie van het scherm, maar aan een kwetsbaar apparaat als een telefoon kan nog veel meer stuk gaan. Zo komt het regelmatig voor dat een knop op de smartphone niet meer reageert, de koptelefoon ingang geen contact meer maakt of dat de telefoon niet meer wil opladen. Ook bij dit soort defecten hoeft u niet meteen een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar is reparatie mogelijk.

Snelle en prettige service.

Wanneer je mobiele telefoon kapot gaat is dat natuurlijk al vervelend genoeg. Zeker wanneer u voor u werk afhankelijk bent van uw telefoon of geen dag zonder Whatsappen kunt. De reparateurs kunnen zich dit goed voorstellen. Daarom streven de reparateurs er na om de mobiele telefoon zo snel mogelijk te repareren. Zodat u binnen de kortste keren weer online bent.  Als dat u goed in de oren klinkt is er nog beter nieuws. In de meeste gevallen is de repartie aan uw telefoon klaar terwijl u wacht.

Handig! Want zo hoeft u niet heen en weer te rijden of zit u onnodig lang zonder uw telefoon. Tijdens het wachten voorzien de reparateurs u graag van een kop koffie en mok warme thee. In de tussentijd kunt u rustig een boekje lezen of achter de laptop door met het werk.

telefoon-reparatie1Zo kort mogelijk zonder je telefoon

Om ervoor te zorgen dat u zo kort mogelijk zonder uw smartphone zit hanteren onze reparateurs lange openingstijden. Op dinsdag en donderdag kunt u tot ’s avonds 20u kunt u bij ons terecht en vanaf 10 u ‘s ochtend staan wij al voor u klaar. Door onze prettige ligging dichtbij het centrum kunnen bent u snel met het openbaar vervoer of de fiets terecht. Daarnaast is de kans groot dat onze locatie niet ver is vanaf uw werk.

Kwalitatieve reparatie

Het komt regelmatig voor dat reparateurs beschadigde onderdelen vervangen door tweedehands onderdelen en hier ook nog eens de hoofdprijs voor vragen. Bij onze reparateurs mag u ervan uit gaan dat dit niet aan de orde is. Onze reparateurs vervangen kapotte onderdelen altijd door nieuwe onderdelen. Om u ervan te verzekeren dat uw telefoon kwalitatief wordt gerepareerd hebben alle onderdelen tot 3 maanden garantie. Dat noemen wij nou snelle en goede service.

Diverse merken

Onze reparateurs hebben al heel wat smartphones, iPhones en Samsungs gerepareerd, maar ook met uw Huwai, LG, Sony, Motorola, One Plus en Lumia bent u bij ons aan het goede adres. Bij al deze merken mag u uitgaan van dezelfde kwalitatieve reparatie en geldt dezelfde garantie van 3 maanden.

Bent u nog niet overtuigd? Kom dan langs met uw beschadigde smartphone en vraag vrijblijvend een offerte aan.